Spanje Andalusie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats La Puebla de Don Fadrique (zwembad)

Camperplaats in La Puebla de Don Fadrique naast de gemeentelijke sportvelden en het openlucht zwembad met een cafetaria. Op de parking zijn 2 gereserveerde plaatsen voor campers beschikbaar met basis voorzieningen om water aan te vullen, vuilwater of chemisch toilet te lozen. Het is een rustige locatie op ongeveer 500 meter van het centrum waar U restaurants, pizzeria en bars terug vindt. Verder is er niet veel te beleven maar de omgeving is geschikt om te wandelen of te fietsen.
Camperplaats in La Puebla de Don Fadrique naast de gemeentelijke sportvelden en het openlucht zwembad met een cafetaria. Op de parking zijn 2 gereserveerde plaatsen voor campers beschikbaar met basis voorzieningen.

adres

Avenida el Jarama, 1
18820 La Puebla de Don Fadrique
Andalusie Spanje

gps

37.95951,-2.43154

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
2 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 8 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+01680

ander in Andalusie


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats La Puebla de Don Fadrique (zwembad)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline