Belgie Limburg

vandaag open

3.3 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Sint Huibrechts Lille (Bosuil)

De Bosuil is een camperplaats in Sint Huibrechts Lille een deelgemeente van Pelt op een grasveld met plaats voor 32 campers. Alle voorzieningen zijn in de prijs lozen vuilwater of toilet, watertank aanvullen en 220 volt aansluiting. Op een 1 km vanaf de camperplek bent U in het centrum met supermarkt, bakker, restaurant en U verblijft naast een grote speeltuin met bar. Er is een directe aansluiting op het fietsennetwerk en U bent op 500 meter van het kanaal met daarnaast het jaagpad. Maar ook zijn er diverse wandelroutes  aanwezig meer informatie is te verkrijgen aan de cafetaria. 
De Bosuil is een camperplaats in Sint Huibrechts Lille een deelgemeente van Pelt op een grasveld met plaats voor 32 campers, voorzieningen in de prijs lozen, aanvullen en 220 volt.

adres

Bosuilstraat, 4
3910 Sint Huibrechts Lille
Limburg Belgie

gps

51.224257,5.494660

prijs

€ 8,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
32 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.3 van 5 (4 stemmen)
n°: be+04690

ander in Limburg


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Sint Huibrechts Lille (Bosuil)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline