Belgie Limburg

vandaag open

3.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Pelt (Welvaart)

Mooie locatie voor een camperplaats in Pelt aan de Passantenhaven Welvaart op een boogscheut van het centrum. De betaling gebeurd aan de betaalautomaat en voor de prijs heeft U alle service gratis lozen, water aanvullen en 220 volt. Het is wel een druk bezochte camper parking die daarom ook regelmatig controle krijgt op de verblijftijd. Hiervoor dient U het ticket op een zichtbare plaats te leggen. Het center van Pelt is op loopafstand en daar vindt U supermarkt, bakker, restaurants en bars. Zaterdag is het markt.
Mooie locatie voor een camperplaats in Pelt aan de Passantenhaven Welvaart op een boogscheut van het centrum. Betaling via betaalautomaat, voor de dagprijs heeft U alle service lozen, water aanvullen en 220 volt.

adres

Jaak Tassetstraat, 54
3910 Pelt
Limburg Belgie

gps

51.23356,5.43198

prijs

€ 6,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 8 meter

meningen

3.3 van 5 (3 stemmen)
n°: be+01880

ander in Limburg


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Pelt (Welvaart)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline