Belgie Limburg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Diepenbeek (Demerstrand)

De camperplaats in Diepenbeek is gelegen naast de sporthal Demerstrand op een afgesloten terrein. De camperparking is voorzien op 10 campers op asfalt, heeft de nodige service om watertank aan te vullen, vuil water of toilette te lozen en 220 volt alles is in de prijs begrepen. U bevindt zich op een nette groene parking op loopastand van het centrum met bars, restaurants, supermarkt, bakker en meer. Nabij de camperplaats vertrekt een fiets of wandelpad naast de Demer waarbij U een mooi stuk natuur kan ondekkken.
De camperplaats in Diepenbeek is gelegen naast de sporthal Demerstrand op een afgesloten terrein. De camperparking is voorzien op 10 campers op asfalt, met service in de prijs begrepen.

adres

Stationsstraat
3590 Diepenbeek
Limburg Belgie

gps

50.91373, 5.42293

prijs

€ 8,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 8 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+03280

ander in Limburg


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Diepenbeek (Demerstrand)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline