Belgie Limburg

vandaag open

3.3 van 5 (10 stemmen)

camperplaats Leopoldsburg (De lido)

Mooie camperplaats in Leopoldsburg aan de visvijver van camper plaats De Lido en aan de oever van het kanaal met ruimte voor 25 campers. De camperparking heeft een prachtige ligging en is netjes onderhouden. De parkeerplaatsen zijn ruim en hebben allen een grasveld nabij de camper. Lozen van chemisch toilette of vuil water is gratis voor tanken van vers water en stroom moet extra betaald worden met euro muntstukken. Het is een goede omgeving voor te fietsen, wandelen of te vissen. Het centrum van Leopoldsburg met diverse horeca is ongeveer 3 km maar voor een supermarkt is het minder dan 1 km. Voor een cafetaria hoeft U de camperplek niet te verlaten er is een mooi ruim terras aan het water.
Mooie camperplaats in Leopoldsburg aan de visvijver van camper plaats De Lido en aan de oever van het kanaal met ruimte voor 25 campers. Lozen is in de prijs voor tanken van vers water en 220 volt moet extra betaald worden.

adres

Lidostraat,171
3970 Leopoldsburg
Limburg Belgie

gps

51.13639,5.24186

prijs

€ 18,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
25 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.3 van 5 (10 stemmen)
n°: be+02210

ander in Limburg


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Leopoldsburg (De lido)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline