Belgie Limburg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Kinrooi (Op Het Suzen)

Landelijke camperplaats in Kinrooi met de naam Op Het Suzen een vriendelijke eigenaar en een groot grasveld met plaats voor 9 campers. Het is een rustige locatie met lozen van water of toilette aanvullen watertank en 220 volt alles in de prijs. U bevindt zich op een dikke km van het centrum van Kinrooi waar een supermarkt, bakker en horeca aanwezig zijn. De omgeving is zeer geschikt om te wandelen of fietsen tussen de velden en te genieten van geuren of kleuren die het platte land U biedt. Vanaf de camperparking kan U naar het nabij gelegen natuurpark De-Goort wandelen en er zijn ook diverse folders verkrijgbaar van andere wandelroutes. Fietsen kan natuurlijk ook en met diverse veerpontjes kan U de maas oversteken naar Nederland.
Landelijke camperplaats in Kinrooi met de naam Op Het Suzen een vriendelijke eigenaar en een groot grasveld met plaats voor 9 campers. Service met lozen van water of toilette, aanvullen watertank en 220 volt.

adres

Susenweg, 2
3640 Kinrooi
Limburg Belgie

gps

51.14044,5.75581

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 20 april tot 1 oktober
9 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+04870

ander in Limburg


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Kinrooi (Op Het Suzen)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline