Belgie Limburg

vandaag open

2.3 van 5 (10 stemmen)

camperplaats Pelt (Susberg)

Bij B&B Susberg in Pelt zijn 6 ruime camperplaatsen aangelegd op een verharde ondergrond en met een graszone naast de camper voor ieder. De service is prima en omvat vuil water of toilette lozen, water aanvullen, 220 volt aansluitingen, douche en toilette alles inclusief in de prijs. Er is een zwembad aanwezig dat beschikbaar is voor gasten van de B&B en camperplaats bezoekers. U bevindt zich hier op een 100 meter van het jaagpad naast het kanaal waar U een fiets of wandelroutes kan starten. Het centrum met restaurants, bars, winkels, bakker en supermarkten is op 1,5 km vanaf de camperplek.  
Bij B&B Susberg in Pelt zijn 6 ruime camperplaatsen aangelegd op een verharde ondergrond en met een graszone naast de camper voor ieder, er is een prima en complete service voorzien in de prijs.

adres

Sint-Antoniusweg, 97
3910 Pelt
Limburg Belgie

gps

51.22994, 5.45885

prijs

€ 20,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
6 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.3 van 5 (10 stemmen)
n°: be+03540

ander in Limburg


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Pelt (Susberg)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline