Belgie Limburg

vandaag open

3.3 van 5 (9 stemmen)

camperplaats Heusden Zolder (Domein Bovy)

Aan het Domein Bovy in Heusden Zolder zijn gereserveerde camperplaatsen voorzien op een parking in de groene omgeving van Bolderberg. De basis voorzieningen worden aangeboden via een sanizuil voor het lozen en aanvullen van water of 220 volt er zijn wel maar 2 aansluitingen voor stroom. Het is een prachtige natuurlijke omgeving om wandelingen te maken met onder meer de vijver wandeling waarbij U via een houten pad de vijvers doorwaad of U kan natuurlijk ook met de fiets de buurt te verkennen. Het centrum is op loopafstand met diverse horeca en supermarkten. Nabij de camperplek heeft U ook de Bistro Bovy voor eten en drinken binnen of op het groot terras. 
Aan het Domein Bovy in Heusden Zolder zijn gereserveerde camperplaatsen voorzien op een parking in de groene omgeving van Bolderberg. Voorzieningen via een sanitaire zuil lozen in de prijs, water en 220 volt betalen.

adres

Galgeneinde, 22
3550 Heusden Zolder
Limburg Belgie

gps

50.98703,5.27054

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 12 meter

meningen

3.3 van 5 (9 stemmen)
n°: be+02560

ander in Limburg


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Heusden Zolder (Domein Bovy)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline