Belgie Limburg

vandaag open

4 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Bilzen (centrum)

Net buiten het centrum van Bilzen is een camperplaats met enkele plaatsen gereserveerd voor 7 campers. Het is een rustige camperplaats in een woonwijk naast een appartementsgebouw. Verblijf en overnachten is gratis evenals lozen, water of 220 volt is betalend aan de sanitaire zuil. De camper parking is gelegen op ongeveer 300 meter van de dorpskern en de supermarkt wat verder. Een bezoek aan het center van Bilzen moet U zeker doen het is een leuke omgeving met voldoende winkels, terrassen en andere horeca. Elke woensdag is het markt op het dorpsplein.
Net buiten het centrum van Bilzen is een camperplaats met enkele plaatsen gereserveerd voor 7 campers. Verblijf en overnachten is gratis evenals lozen, water of 220 volt is betalend aan de sanitaire zuil.

adres

Lanakerdij, 2-4
3740 Bilzen
Limburg Belgie

gps

50.86987,5.52215

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
7 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4 van 5 (3 stemmen)
n°: be+00110

ander in Limburg


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Bilzen (centrum)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline