Belgie Limburg

vandaag open

2.1 van 5 (26 stemmen)

camperplaats Lommel (De Meerpaal)

De camperplaats in Lommel is een heel rustige camper parking met 8 plaatsen aan jachthaven De Meerpaal en een taverne met zicht op de haven. Het is een prima camperplaats om te fietsen en wandelen. Voor water en 220 volt moet U wel extra betalen. U heeft om te fietsen op korte afstand een aansluiting op het jaagpad naast het kanaal met verschillende aansluitingen voor diverse fietsroutes. Het centrum ligt op minder dan 1 km evenals de supermarkt, bakker, enz.... hier kan U van al het nodige voorzien. Er hangt in het center van de gemeente een gezellige sfeer en ook hier natuurlijk de nodige horeca die U zeker zal smaken.
De camperplaats in Lommel is een heel rustige camper parking met 8 plaatsen aan jachthaven De Meerpaal en een taverne met zicht op de haven. Gratis lozen, betalen water en 220 volt.

adres

Boskantstraat, 60
3920 Lommel
Limburg Belgie

gps

51.24268,5.36902

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.1 van 5 (26 stemmen)
n°: be+00120

ander in Limburg


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Lommel (De Meerpaal)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline