Belgie Limburg

vandaag open

4.5 van 5 (22 stemmen)

camperplaats Kinrooi (Kessenich)

Op 500 meter van de Maas in Kinrooi is een mooie camperplaats Kessenich gelegen in het Maasland met ruime plaatsen voor 21 campers. De camperservice is in de prijs begrepen en bestaat uit vuil water of toilette lozen, water aanvullen, 220 volt aansluiting, wifi en een broodjesservice van de lokale bakker. Op ongeveer 1 km vanaf de camperparking heeft U enkele bars, restaurants, bakker en een supermarkt. Het centrum van Kinrooi is 5 km van de camperplaats verwijderd. Dit is een plek om heerlijk te fietsen en te wandelen in het waterrijk gebied of aan de oevers van de Maas.
Op 500 meter van de Maas in Kinrooi is een mooie camperplaats Kessenich gelegen in het Maasland met ruime plaatsen voor 21 campers met camperservice in de prijs begrepen.

adres

Kessenicherweg, 34
3640 Kinrooi
Limburg Belgie

gps

51.14171,5.81329

prijs

€ 16,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 april tot 30 september
21 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4.5 van 5 (22 stemmen)
n°: be+03990

ander in Limburg


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Kinrooi (Kessenich)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline