Belgie Limburg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Herk de Stad (Olmenhof)

Mooie rustige camperplaats in Herk de Stad in het park Olmenhof met ruimte voor 6 campers. De camperservice bevat alle basisbehoeften zoals vuil water of toilette lozen, 220 volt en water aanvullen voor de 2 laatste moet wel betaald worden. Er is een openbaar toilette in een klein gebouw enkele meters van de camperplek. Het is aangenaam om te verblijven op de camperparking al zijn de parkeerplaatsen wat smal, in het park is een speeltuin, minigolf, visvijver en een brasserie. Het centrum is 5 minuten lopen van het camperpunt met een supermarkt. Op 100 meter aan het gemeentehuis vindt U ook het toerisme kantoor voor info over fietsroutes langs de bloesems maar eveneens om te wandelen heeft Herk de Stad diverse routes.
Mooie rustige camperplaats in Herk de Stad in het park Olmenhof met ruimte voor 6 campers. De camperservice bevat alle basisbehoeften met gratis lozen, water en 220 volt is betalend.

adres

Pikkeleerstraat, 49
3540 Herk de Stad
Limburg Belgie

gps

50.93417, 5.16616

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
6 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 8 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+02450

ander in Limburg


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Herk de Stad (Olmenhof)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline