Duitsland Rheinland Pfalz

vandaag open

4 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Trier (Treviris)

Om Trier te bezoeken is camperplaats Treviris een uitstekende camper parking met ruimte voor 100 campers op een verharde ondergrond. De camperservice houd in gratis vuilwatertank of cassette lozen, wifi en gebruik van het toilette. Voor een 220 volt aansluiting, watertank aan te vullen en een douche moet extra betaald worden. Aan de betaalautomaat moet U betalen met de bankkaart om de slagboom te openen. In het seizoen kan U brood bestellen op de naast gelegen camping en er is ook een kleine winkel. De camperplaats bevind zich op 2,5 km van het centrum van Trier en om de omgeving te verkennen gebruikt U best de fiets. Nabij de camperplek is een hamburger restaurant maar voor meer restaurants, bars, supermarkten en winkels moet U naar het center.
Om Trier te bezoeken is camperplaats Treviris een uitstekende camper parking met ruimte voor 100 campers op een verharde ondergrond met basis camperservice in de prijs.

adres

In den Moselauen, 5
54294 Trier
Rheinland Pfalz Duitsland

gps

49.74006, 6.62441

prijs

€ 14,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
100 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4 van 5 (2 stemmen)
n°: de+05370

ander in Rheinland Pfalz


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Trier (Treviris)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline