Duitsland Rheinland Pfalz

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Minheim (Moezel)

Op de oever van de Moezel in Minheim is een mooie camperplaats, het zijn ruime gescheiden en verharde plaatsen met een graszone naast de camper. De camperservice met gratis lozen van vuil water of toilette en betalend water aanvullen en 220 volt aansluitingen. Er is op de camperplaats een broodjes service maar in het centrum is ook een bakker, restaurants en veel wijnbars. U kan hier prachtige wandelingen maken en mooi fietsen langs de Moezel. Voor een supermarkt, winkels of meer restaurant kan U naar Piesport op een 3 km afstand van de camper parking.
Op de oever van de Moezel in Minheim is een mooie camperplaats, met 90 ruime plaatsen en camperservice met gratis lozen, betalend watertank aanvullen & 220 volt.

adres

Moselweinstrasse
54518 Minheim
Rheinland Pfalz Duitsland

gps

49.86608,6.94158

prijs

€ 8,30 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
90 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+03900

ander in Rheinland Pfalz


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Minheim (Moezel)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline