Duitsland Rheinland Pfalz

vandaag open

3.7 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Hornbach (Pirminiushalle)

Een rustige camperplaats in Hornbach aan de Pirminiushalle op loopafstand van het centrum met ruimte voor 26 campers. Inclusief in de prijs is lozen vuilwater of toilet, wifi, openbaar toilet, betalend 220 volt aansluiting of vers water aanvullen. Rond de camper parking zijn diverse activiteiten, jeu de boule, minigolf, biljart, tafeltennis, voetbal en ook een speeltuin. Op 100 meter vanaf de camperplek is een restaurant en in het center zijn meer eethuizen, bakker en supermarkt. Wandelen en fietsen zijn ook een mogelijkheid om de omgeving te ontdekken.
Een rustige camperplaats in Hornbach aan de Pirminiushalle op loopafstand van het centrum met ruimte voor 26 campers. Inclusief in de prijs is lozen vuilwater of toilet, betalend 220 volt aansluiting of vers water aanvullen.

adres

Bahnhofstrasse, 27
66500 Hornbach
Rheinland Pfalz Duitsland

gps

49.18379, 7.36579

prijs

€ 9,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
26 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

meningen

3.7 van 5 (3 stemmen)
n°: de+05700

ander in Rheinland Pfalz


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Hornbach (Pirminiushalle)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline