Duitsland Rheinland Pfalz

vandaag open

3.1 van 5 (7 stemmen)

camperplaats Saarburg (Saar)

Aan de oever van de Saar in Saarburg is een nette rustige camperplaats en het is de perfecte plaats om het centrum te bezoeken. Op de camper parking heeft U alles voorhanden voor een servicebeurt, gratis vuil water of toilette lozen, betalend water aanvullen en 220 volt. Er staat ook een klein sanitair gebouw met gratis toilette en betalend douches. Stroom, water en douches werkt met euro munten. Het center van Saarburg is ongeveer 1,5 km van de camperplek verwijderd maar is te voet of met de fiets makkelijk bereikbaar via het fietspad naast de Saar. Bars, restaurants, shops en supermarkt alles is aanwezig. Het is ook de moeite om wat verder langs het fietspad de streek te verkennen, U rijdt of wandelt altijd op de oever van de rivier. 
Aan de oever van de Saar in Saarburg is een nette rustige camperplaats en het is de perfecte plaats om het centrum te bezoeken. In de prijs lozen, betalend water aanvullen en 220 volt.

adres

Am Saarufer, 18
54439 Saarburg
Rheinland Pfalz Duitsland

gps

49.60156, 6.55501

prijs

€ 9,00 (2 personen + tax)
  € 13,50 van 15 maa t/m 31 okt

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
101 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.1 van 5 (7 stemmen)
n°: de+03380

ander in Rheinland Pfalz


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Saarburg (Saar)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline