Duitsland Rheinland Pfalz

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Neumagen Dhron (jachthaven)

In Neumagen Dhron aan de jachthaven en op de oever van de Moezel is een camperplaats met ruimte voor 60 campers op een verharde ondergrond. De camperservice met in de overnachtingsprijs begrepen lozen vuilwater of cassette, watertank aanvullen, douches, toiletten en wifi. Als U extra betaald kan er aangesloten worden op 220 volt en kan er gebruik worden gemaakt van was & droogmachine. Naast de camperparking is een bar-restaurant maar in het centrum zijn naast enkele wijnbars, ook restaurants en een supermarkt. Fietsen of wandelen is hier een dagtaak met hier en daar een rustpauze aan de Moezel of gewoon relax aan de motorhome.
In Neumagen Dhron aan de jachthaven en op de oever van de Moezel is een camperplaats met ruimte voor 60 campers op een verharde ondergrond met complete service in de overnachtingsprijs.

adres

Burgstrasse, 1
54347 Neumagen Dhron
Rheinland Pfalz Duitsland

gps

49.85124, 6.89274

prijs

€ 19,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 maart tot 30 oktober
60 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+05240

ander in Rheinland Pfalz


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Neumagen Dhron (jachthaven)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline