Duitsland Rheinland Pfalz

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Oberbrombach (Hohenblick)

Hohenblick is een camperplaats in Oberbrombach op een prachtige locatie met ruimte voor 70 campers en een mooi zicht over het natuurpark Hunsruck en het Nahedal. In de prijs is begrepen lozen vuilwater of cassette toilet, wifi en betalen voor 220 volt of watertank aanvullen. Er is een broodjesservice met bestelling voor de dag erop, als er voldoende volk aanwezig is vrijdag en zaterdag bbq. In Niederbrombach op 2 km vanaf de camperplek zijn enkele restaurants en een slager maar geen supermarkt. In de directe omgeving is alleen natuur in een golvend landschap met wandel & fietsroutes.
Hohenblick is een camperplaats in Oberbrombach met ruimte voor 70 campers en een mooi zicht over het natuurpark Hunsruck en het Nahedal. In de prijs is begrepen lozen en wifi, betalen voor 220 volt of water aanvullen.

adres

Sonnenberger Strasse
55767 Oberbrombach
Rheinland Pfalz Duitsland

gps

49.69481,7.25943

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
70 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: de+05580

ander in Rheinland Pfalz


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Oberbrombach (Hohenblick)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline