Duitsland Rheinland Pfalz

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Kesten (Moezel)

Een prima camperplaats met zicht op de Moezel in Kesten het is een groot grasveld met plaats voor 96 campers. De camper voorzieningen in de prijs zijn vuilwater of cassette toillet lozen, betalend watertank aanvullen en 220 volt aansluiting. In het centrum op loopafstand zijn enkele wijnbars maar geen winkels. De bakker komt elke morgen met verse bakkerswaren naar de camperplek. Er is een wandel of fietspad langsheen de Moezel om te genieten van de omgeving.
Een prima camperplaats met zicht op de Moezel in Kesten het is een groot grasveld met plaats voor 96 campers. De camper voorzieningen in de prijs is lozen, betalend watertank aanvullen en 220 volt.

adres

K134
54518 Kesten
Rheinland Pfalz Duitsland

gps

49.90314, 6.96021

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 april tot 04 november
96 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+04270

ander in Rheinland Pfalz


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Kesten (Moezel)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline