Duitsland Rheinland Pfalz

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Kobern Gondorf (Moezel)

Camperplaats op de oever van de Moezel in Kobern-Gondorf met plaats voor 25 campers. De camper voorzieningen aan een sanizuil zijn in de prijs het omvat zwart water of toilette lozen en water aanvullen de parkeerprijs is te betalen via een parkeerautomaat.. Het centrum met supermarkt, bars en restaurants is op loopafstand en heeft een gezellig plein met terrasjes. Op de camperplek is spijtig genoeg wel redelijk veel geluid te horen van treinen en verkeer van de naast gelegen weg. U kan in deze area prima fietsen of wandelen.
Camperplaats op de oever van de Moezel in Kobern-Gondorf met plaats voor 25 campers. Het lozen kan gratis aan een sanizuil voor aanvullen moet U extra betalen.

adres

Kalkofenstrasse, 2
56330 Kobern Gondorf
Rheinland Pfalz Duitsland

gps

50.30479, 7.46054

prijs

€ 5,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
25 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+03770

ander in Rheinland Pfalz


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Kobern Gondorf (Moezel)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline