Duitsland Rheinland Pfalz

vandaag open

2.8 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Braubach (Rijn)

Aan de oever van De Rijn is een camperplaats in Braubach met een mooi zicht op de rivier en zijn activiteiten. De camperplek is op een geasfalteerde ondergrond en heeft een prima camperservice die inbegrepen is in de prijs waaronder vuil water of toilette lozen, water aanvullen en 220 volt. Eveneens kan U gratis gebruik maken van een toilette en betalend een douche nemen. In het centrum op een 500 meter heeft U diverse restaurants, bars, een supermarkt en een toeristen kantoor om meer info over de streek waaronder de mooi wandelroutes maar ook kan U perfect langs de rivier fietsen. 
Aan de oever van De Rijn is een camperplaats in Braubach met een mooi zicht op de rivier en zijn activiteiten. De camperplek is op een geasfalteerd en heeft een camperservice die inbegrepen is in de prijs.

adres

B42
56338 Braubach
Rheinland Pfalz Duitsland

gps

50.26985,7.64751

prijs

€ 14,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
46 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.8 van 5 (4 stemmen)
n°: de+03690

ander in Rheinland Pfalz


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Braubach (Rijn)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline