Duitsland Rheinland Pfalz

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Bad Bergzabern (Schlossgarten)

De camperplaats in Bad Bergzabern is de camper parking Schlossgarten met gereserveerde plaatsen voor 10 campers. Er is een complete service aanwezig met gratis grijswater of cassette toilet lozen, betalend watertank aanvullen en 220 volt aansluiting. De camper parking is in het centrum gelegen zodat alles binnen loopafstand te vinden is zoals winkels, supermarkt, bars, restaurants en de bezienswaardigheden.
De camperplaats in Bad Bergzabern is de camper parking Schlossgarten met gereserveerde plaatsen voor 10 campers met service voor lozen, aanvullen en 220 volt aansluitingen.

adres

Weinbergstrasse, 7
76887 Bad Bergzabern
Rheinland Pfalz Duitsland

gps

49.10322,7.99724

prijs

€ 8,90 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 7 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+03670

ander in Rheinland Pfalz


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Bad Bergzabern (Schlossgarten)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline