Frankrijk Nouvelle-Aquitaine

vandaag open

3.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Ussel (Lac de Ponty)

Camperplaats in Ussel aan het Lac-de-Ponty op de voormalige camping municipal-de-Ponty. Op de camperparking zijn nog steeds de faciliteiten van de camping met douches en toiletten. De camperservice is lozen van vuil water of cassette toilette water aanvullen en 220 volt aansluitingen. Het gebruik van sanitaire en camper voorzieningen zijn allen in de prijs inbegrepen. Het is een mooie locatie aan het meer waar wandelen fietsen of gewoon kijken naar de water activiteiten. Er is een brasserie aan het water op wandelafstand, voor supermarkten, bakker, restaurants en bars moet U naar het centrum op ongeveer 3 km.
Camperplaats in Ussel aan het Lac-de-Ponty op de voormalige camping municipal-de-Ponty met plaats voor 50 campers. Service met in de prijs lozen, water, 220 volt, douche en toilette.

adres

Route de Ponty
19200 Ussel
Nouvelle-Aquitaine Frankrijk

gps

45.54767, 2.28410

prijs

€ 12,60 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
50 plaatsen
72 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.3 van 5 (3 stemmen)
n°: fr+02830

ander in Nouvelle-Aquitaine


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Ussel (Lac de Ponty)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline