Frankrijk Nouvelle-Aquitaine

vandaag open

2.7 van 5 (12 stemmen)

camperplaats Oradour Sur Glane (sportvelden)

De camperplaats in Oradour-sur-Glane is goed verzorgd heeft een picknick plaats en is gelegen aan de gemeentelijke sportveleden met ruimte voor 20 campers. De camperplaatsen zijn tegenover een klein sanitair gebouw met nabij eveneens een camperservice en verzorgingsplaats. Basis voorzieningen aan de sanizuil voor aanvullen water, lozen vuilwater tank of wc cassette en twee 220 volt aansluitingen. Het verblijf of overnachten op de camper parking is gratis maar voor water en 220 volt moet U betalen dit doormiddel van jetons.. Het centrum is gelegen op ongeveer 500 meter en de site Village Martyr op ongeveer 1 km, deze is zeker de moeite om te bekijken. Een supermarkt restaurants en bars vindt U eveneens in het centrum.
De camperplaats in Oradour-sur-Glane is goed verzorgd heeft een picknick plaats en is gelegen aan de gemeentelijke sportveleden met ruimte voor 20 campers. Gratis verblijf en lozen betalen voor water of 220 volt aansluiting.

adres

rue du Stade
87250 Oradour-Sur-Glane
Nouvelle-Aquitaine Frankrijk

gps

45.93498,1.02533

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.7 van 5 (12 stemmen)
n°: fr+01170

ander in Nouvelle-Aquitaine


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Oradour Sur Glane (sportvelden)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline