Frankrijk Nouvelle Aquitaine

vandaag open

3.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Moliets Et Maa (du Tuc)

Camperplaats in Moliets Et Maa met ruimte voor 120 campers. De camper parking heeft een service in de prijs om vuilwater of toilet te lozen, watertank aan te vullen en 220 volt. De betaling is via een automaat aan de slagbomen. De camperplek is prima gelegen, op een rustige plaats net buiten het centrum en op 500 meter van het strand. Winkels, bakker, restaurants en ander vertier alles op loopafstand van de camper locatie evenals meer dan eens een markt elke week. Er zijn ook een toiletten en enkele wastafels in de kleine sanitaire blokken.
Camperplaats in Moliets Et Maa met ruimte voor 120 campers. De camper parking heeft een service in de prijs om vuilwater of toilet te lozen, watertank aan te vullen en 220 volt.

adres

Avenue de l Ocean
40660 Moliets Et Maa
Nouvelle Aquitaine Frankrijk

gps

43.85098,-1.38242

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 15 maart tot 12 november
120 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.5 van 5 (2 stemmen)
n°: fr+00760

ander in Nouvelle Aquitaine


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Moliets Et Maa (du Tuc)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline