Frankrijk Nouvelle-Aquitaine

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Perols sur Vezere (gemeentehuis)

In het kleine dorp Perols-sur-Vezere is een rustige camperplaats achter het gemeentehuis op een groot grasveld met ruimte voor 20 campers. De camperservice is via een sanizuil maar U kan gratis vuil water lozen of toilette lozen maar het water aanvullen werkt met jetons te verkrijgen in het gemeentehuis tijdens de openingsuren. U verblijft gratis op een mooie plaats maar buiten de kerk is er in het dorp niet veel te beleven de gemeenschap telt minder dan 200 inwoners. De bosrijke omgeving is wel geschikt voor wandelingen of fietstochten.
In het kleine dorp Perols-sur-Vezere is een rustige camperplaats achter het gemeentehuis op een groot grasveld met ruimte voor 20 campers. Service is via een sanizuil maar U kan gratis lozen, water aanvullen is betalen.

adres

Le Bourg
19170 Perols-sur-Vezere
Nouvelle-Aquitaine Frankrijk

gps

45.58676, 1.98454

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+02840

ander in Nouvelle-Aquitaine


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Perols sur Vezere (gemeentehuis)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline