Frankrijk Nouvelle-Aquitaine

vandaag open

2 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Bessines Sur Gartempe (centrum)

Camperplaats in Bessines-sur-Gartempe op place-du-Champ-de-Foire in het centrum van het rustige dorp heeft 15 gereserveerde camperplaatsen op de mixparking. Er is een sanitaire paal aanwezig met een waterpunt, 220 volt aansluitingen en U kan afvalwater lozen of Uw toilet verschonen. Verblijf en gebruik van de camperservice zijn allen gratis. Vrijdag is het markt, in de directe omgeving zijn enkele restaurants of bars en een bakker om de hoek.
Camperplaats in Bessines-sur-Gartempe op place-du-Champ-de-Foire in het centrum van het rustige dorp heeft 15 gereserveerde camperplaatsen. Verblijf en gebruik van de camperservice zijn gratis.

adres

4 Rue L Seyvaud
87250 Bessines-sur-Gartempe
Nouvelle-Aquitaine Frankrijk

gps

46.10932,1.37049

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
15 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2 van 5 (2 stemmen)
n°: fr+01150

ander in Nouvelle-Aquitaine


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Bessines Sur Gartempe (centrum)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline