Frankrijk Nouvelle-Aquitaine

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Beaumont Saint Cyr (Lac de Saint Cyr)

Een rustige camperplaats in Beaumont-Saint-Cyr naast het domein van Lac-de-Saint-Cyr een groot meer met tal van activiteiten op en rond het water. De camperparking is afgesloten met een slagboom waar U met de bankkaart moet betalen om toegang te verkrijgen. De camperservice is compleet van lozen, water aanvullen tot 220 volt alles in de prijs inbegrepen. Het centrum is ongeveer op 1 km vanaf de camperplek maar buiten een bar is er niet veel te zien. In de directe omgeving van het meer zijn wel enkele bars en restaurants. Buiten zwemmen, vissen en andere wateractiviteiten kan U ook te voet of met de fiets helemaal rond het meer voor puur natuur.
Een rustige camperplaats in Beaumont-Saint-Cyr naast het domein van Lac-de-Saint-Cyr met tal van activiteiten op en rond het water met 36 plaatsen. Service is in de prijs mat lozen, water aanvullen en 220 volt.

adres

Rue de la Bourdilliere, 9
86130 Beaumont-Saint-Cyr
Nouvelle-Aquitaine Frankrijk

gps

46.72188, 0.45598

prijs

€ 11,55 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
36 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+02670

ander in Nouvelle-Aquitaine


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Beaumont Saint Cyr (Lac de Saint Cyr)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline