Frankrijk Nouvelle-Aquitaine

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Dampniat (Le Mas)

De camperplaats Dampniat met de naam Le-Mas is te vinden net buiten het dorp en heeft een mooi overzicht op de omgeving. U staat met de camper op verharde ondergrond en naast elkaar op 5 beschikbare camperplaatsen in een groene area met picknick tafels. Verblijven, overnachten, lozen vuilwater, lozen toilette cassette gratis, tanken vers water en aansluiting op 220 volt is extra te betalen. In de directe omgeving is spijtig genoeg niet veel te beleven en meer dan een wandeling of een fiets toertje zit er dan ook niet in.
De camperplaats Dampniat met de naam Le-Mas is te vinden net buiten het dorp en heeft een mooi overzicht op de omgeving. Verblijven en lozen gratis, tanken water en aansluiting op 220 volt is extra betalen.

adres

Le-Mas
19360 Dampniat
Nouvelle-Aquitaine Frankrijk

gps

45.16273,1.63731

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
5 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+01160

ander in Nouvelle-Aquitaine


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Dampniat (Le Mas)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline