Frankrijk Nouvelle-Aquitaine

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Aigre (parc des Charmilles)

Camperplaats op 100 meter van het centrum Aigre gelegen in het gemeentelijk Parc-des-Charmilles waar U rustig kan verblijven en overnachten er is ruimte voor 10 campers. De camperplek is voorzien om gratis vers water te tanken, het lozen van vuilwater of toilet en er is ook een openbaar toilet. Bakker, kleine supermarkt, horeca alles is terug te vinden op loopafstand maar verder is er niet veel te beleven al is het de moeite om de omgeving eens te verkennen met de fiets of te voet. Opgelet camper max 3.5 ton.
Camperplaats op 100 meter van het centrum Aigre gelegen in het gemeentelijk Parc-des-Charmilles waar U rustig kan verblijven en overnachten er is ruimte voor 10 campers. Gratis lozen en water aanvullen.

adres

Rue des Charrieres
16140 Aigre
Nouvelle-Aquitaine Frankrijk

gps

45.89333,0.00583

prijs

€ 4,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+01320

ander in Nouvelle-Aquitaine


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Aigre (parc des Charmilles)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline