Frankrijk Nouvelle-Aquitaine

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Brantome (Dronne)

Camperplaats aan de rand van het centrum van Brantome op de oever van rivier de Dronne en naast het minigolf terrein. De camperplek heeft ruime plaatsen met alle voorzieningen zoals vuil water of cassette lozen, water aanvullen en 220 volt, alle faciliteiten zijn ook inbegrepen in de prijs. Het terrein is afgesloten met een slagboom waar moet betaald worden aan de automaat en alleen met de bankkaart voor toegang te krijgen. Het centrum is op ongeveer 500 meter daar zijn diverse winkels, bars en horeca, op 1 km heeft U een supermarkt. Alle bezienswaardigheden zijn te vinden op loopafstand zoals de grotten, abdij, U kan ook bootje varen of wat genieten vanop een terras. 
Camperplaats aan de rand van het centrum van Brantome op de oever van rivier de Dronne en naast het minigolf terrein met ruimte voor 80 campers. Voorzieningen in de prijs lozen, water aanvullen en 220 volt aansluiting.

adres

Chemin du Vert Galant
24310 Brantome
Nouvelle-Aquitaine Frankrijk

gps

45.36050, 0.64846

prijs

€ 8,10 (2 personen + tax)
  € 8,60 € van 01 mei t/m 30 september
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
80 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+02680

ander in Nouvelle-Aquitaine


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Brantome (Dronne)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline