Belgie Luxemburg

vandaag open

2.8 van 5 (10 stemmen)

camperplaats Sint Hubert (Fourneau Saint Michel)

Fourneau Saint Michel in Sint Hubert een gratis camperplaats gelegen midden in een natuurlijke omgeving van het Bois De Grune reservaat. Goed camperservice punt maar beperkte 220 volt aansluitingen die ook betalend zijn. U heeft ruime plaatsen ter beschikking met een mooie graszone en picknick tafels. Voor de natuurliefhebber of wandelaars is dit de ideale camperplaats. Dit is een provinciaal domein Fourneau Saint-Michel met een openlucht museum en een ijzer museum. Op het domein zijn ook diverse toiletten, speeltuin, restaurant bloot voeten pad en meer. U mag het domein ook bezoeken met de fiets. Kijk op de website voor meer informatie en openingsuren. Neem wel wat voorraad mee want het dichtst bij liggend centrum in de buurt ligt op ongeveer 8 km. 
Fourneau Saint Michel in Sint Hubert een camperplaats gelegen midden in een natuurlijke omgeving van het Bois De Grune reservaat. Gratis verblijf met service om te lozen en water aan te vullen, betalend 220 volt.

adres

Rue Saint Michel, 10
6870 Sint Hubert
Luxemburg Belgie

gps

50.08453,5.33926

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
18 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.8 van 5 (10 stemmen)
n°: be+00190

ander in Luxemburg


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Sint Hubert (Fourneau Saint Michel)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline