Belgie Luxemburg

vandaag open

2.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Libin (Redu)

De camperplaats in Libin is eigenlijk in de deelgemeente Redu bekend als het boekendorp, dit om zijn vele meestal tweedehands boekenwinkels, er is plaats voor 6 campers. De camperservice bestaat uit water lozen en betalend water aanvullen, cassette spoelen en 220 volt. De camperparking is gelegen op een rustige locatie ongeveer 250 meter van het centrum. In het dorp zijn diverse horeca zaken en een office toerisme om meer informatie over de streek in te winnen. Een wandeling of een fiets toertje moet U zeker doen in de mooie groene omgeving. 
De camperplaats in Libin is eigenlijk in de deelgemeente Redu bekend als het boekendorp, dit om zijn vele meestal tweedehands boekenwinkels, er is plaats voor 6 campers. Gratis lozen, water en 220 volt betalen.

adres

Rue de Saint-Hubert,12
6890 Libin
Luxemburg Belgie

gps

50.00882, 5.16304

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
betalend
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
6 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

meningen

2.3 van 5 (3 stemmen)
n°: be+02600

ander in Luxemburg


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Libin (Redu)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline