Belgie Luxemburg

vandaag open

3.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Houffalize (centrum)

Een prima uitgeruste camperplaats in Houffalize aan de oever van de Ourthe en naast het natuur park van de twee Ourthe's met ruimte voor 10 campers. Alle basis voorzieningen water, lozen en 220 volt zit in de prijs. De camperparking is exclusief voor campers en afgesloten met een slagboom. U verblijft in het centrum van Houffalize in een klein park waar een openbaar toilette en een speeltuin is. Voor restaurants, bars, bakker, slager en supermarkt hoeft U niet ver te zoeken dit alles is op een boogscheut van het camperpunt. U wandelt vanaf de camperplaats via een brug over de rivier direct het bos in waar U uren kan ronddwalen.
Een prima uitgeruste camperplaats in Houffalize aan de oever van de Ourthe en naast het natuur park van de twee Ourthe's met ruimte voor 10 campers. Alle service inclusief in de parkeerprijs.

adres

Cour-de-l'Abbaye
6660 Houffalize
Luxemburg Belgie

gps

50.13215,5.78814

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
48 uur verblijven
lengte geen beperking

meningen

3.5 van 5 (2 stemmen)
n°: be+02080

ander in Luxemburg


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Houffalize (centrum)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline