Belgie Luxemburg

vandaag open

2.5 van 5 (10 stemmen)

camperplaats Rochehaut (Le Palis)

Camperplaats Le Palis in Rochehaut deelgemeente van Bouillon is een oude camping die nu aangepast is voor 39 campers. De camperplek is gelegen op een prachtige locatie met mooi uitzicht nabij het dorpscentrum waar een supermarkt, bakker, beenhouwer en de nodige horeca aanwezig is. Op de camperparking heeft U een goede camperservice met enkel water als extra kost, lozen, 220 volt en wifi zijn in de prijs. De omgeving is uitermate geschikt om mooie wandelingen te maken U heeft onder andere de laddertjes wandeling waar U op diverse manieren het hoogteverschil moet overbruggen, stevige wandelschoenen zijn hier noodzakelijk. U kan natuurlijk fietsen in de area als U niet bang bent van een golfje of bergje in het landschap of op het gemak met de toeristentrein de omgeving verkennen. 
Camperplaats Le Palis in Rochehaut deelgemeente van Bouillon is een oude camping die nu aangepast is voor 39 campers. Service met enkel water als extra kost, lozen, 220 volt en wifi zijn in de prijs.

adres

Le Routi, 25
6830 Rochehaut
Luxemburg Belgie

gps

49.84179,5.01137

prijs

€ 16,50 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
39 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.5 van 5 (10 stemmen)
n°: be+02070

ander in Luxemburg


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Rochehaut (Le Palis)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline