Belgie Luxemburg

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Hotton (plage sur Ourthe)

Aan de oever van de Ourthe heeft U een camperplaats in Hotton dichtbij plage sur Ourthe waar op warme zomerdagen activiteiten zijn in en rond de rivier. Er is ruimte voor 4 campers en de camperservice is geregeld via een betaalautomaat met een bankkaart te betalen voor de parkeerplaats. Na betaling van de camper parking kan U gedurende 20 minuten water tanken het toilette lozen en 220 volt aansluiten, vuil water lozen kan gratis. Er is in de directe omgeving van de camperplek ook een openbaar toilette. Op een vijfhonderd meter heeft U verschillende supermarkten, bars, restaurants en bent U in het centrum van Hotton.
Aan de oever van de Ourthe heeft U een camperplaats in Hotton dichtbij plage sur Ourthe waar op warme zomerdagen activiteiten zijn in en rond de rivier. Er is ruimte voor 4 campers en de service is betalend.

adres

Rue du Batty, 30
6990 Hotton
Luxemburg Belgie

gps

50.26859, 5.44393

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
4 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 7 meter

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: be+02910

ander in Luxemburg


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Hotton (plage sur Ourthe)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline