Belgie Luxemburg

vandaag open

2.4 van 5 (14 stemmen)

camperplaats Barvaux (Ourthe)

In een deelgemeente van Durbuy is een rustige camperplaats in Barvaux direct aan de oever van de Ourthe met plaats voor 25 campers. Het is een mixparking met gereserveerde plaatsen voor campers. De service bestaat uit een loosplaats voor vuil water en een sanitair station waar U betalend water kan tanken of Uw cassette toilette kan lozen. Verder is er een picknick area en zijn er vuilbakken aanwezig. Op een 50 meter afstand heeft U een supermarkt en op 100 meter over de brug het centrum daar zijn verschillende supermarkten, restaurants, bars maar ook bakker en frituur. Om te wandelen of te fietsen zit U hier goed en op 5 km heeft U Durbuy. 
In een deelgemeente van Durbuy is een rustige camperplaats in Barvaux direct aan de oever van de Ourthe. Er is een loosplaats en een sanitair station waar U betalend water kan tanken of Uw toilette kan lozen.

adres

Petit Barvaux, 6
6940 Barvaux
Luxemburg Belgie

gps

50.35255, 5.49491

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
25 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

meningen

2.4 van 5 (14 stemmen)
n°: be+02810

ander in Luxemburg


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Barvaux (Ourthe)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline