Belgie Luxemburg

vandaag open

2.9 van 5 (9 stemmen)

camperplaats Nisramont (stuwdam)

Camperplaats in Nisramont is een camper parking met gereserveerde plaatsen voor campers. Het is een rustige omgeving op wandelafstand van de barrage Nisramonts op de Ourthe met een uitgestrekt meer. Er is op deze camper parking wel geen enkele service mogelijkheid voor de camper alleen enkele afvalbakken. Bij een bezoek aan de dam kan U wel terecht in de bijhorende taverne aan het stuwmeercomplex. In het seizoen kan U ook via de taverne een kayak huren of U kan natuurlijk ook gaan zwemmen. Houd U van wandelen dan is dit een mooie locatie U kan rond het meer voor te genieten van bos, water en natuur.
Camperplaats in Nisramont is een gratis camper parking met gereserveerde plaatsen voor campers. Het is een rustige omgeving op wandelafstand van de barrage Nisramonts op de Ourthe met een uitgestrekt meer.

adres

Rue du Barrage
6983 Nisramont
Luxemburg Belgie

gps

50.14107,5.67096

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
nee
vuilwater lozen
nee
cassette lozen
nee
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.9 van 5 (9 stemmen)
n°: be+00180

ander in Luxemburg


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Nisramont (stuwdam)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline