Belgie Luxemburg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Herbeumont (kasteel)

Op een rustige locatie aan de ruine van kasteel Herbeumont is een camperplaats gelegen in een bosrijke omgeving met 33 plaatsen voor campers. Alle voorzieningen zijn in de prijs met vuilwater of toilette lozen, water aanvullen, 220 volt aansluiting en wifi. De camperparking is afgesloten met een slagboom en U dient te betalen met de bankkaart. Op loopafstand van ongeveer 500 meter is het centrum met bakkers, bar- restaurants en een kleine supermarkt. In de mooie area kan U goed wandelen, de moeite om te bezoeken zijn de ruine van het kasteel en de recent gerenoveerde oude spoorbrug deze is prima omgetoverd tot fiets & wandelbrug op 40 meter boven rivier de Semois. 
Op een rustige locatie aan de ruine van kasteel Herbeumont is een camperplaats gelegen in een bosrijke omgeving met 33 plaatsen voor campers en alle voorzieningen zijn in de prijs.

adres

Avenue Rene Demarteau, 2
6887 Herbeumont
Luxemburg Belgie

gps

49.77733, 5.23711

prijs

€ 12,80 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
33 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+05220

ander in Luxemburg


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Herbeumont (kasteel)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline