Belgie Luxemburg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Paliseul (voetbalveld)

Paliseul heeft aan het voetbalveld een prima camperplaats voorzien voor maximaal 5 campers. Op de camperplek zijn alle voorzieningen in de prijs van lozen, water tanken tot 220 volt, U dient Uw code op het ticket uit de betaalautomaat in te geven voor gebruik te maken van de service. De camper parking is gelegen op loopafstand van het centrum waar alle benodigdheden te vinden zijn zoals kleine supermarkt, slager, restaurants en bars.
Paliseul heeft aan het voetbalveld een prima camperplaats voorzien voor maximaal 5 campers. Op de camperplek zijn alle voorzieningen in de prijs van lozen, water tanken tot 220 volt, activeren met code op het parkeerticket.

adres

Rue d'Offagne, 5
6850 Paliseul
Luxemburg Belgie

gps

49.90541,5.14012

prijs

€ 8,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
5 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 8 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+02190

ander in Luxemburg


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Paliseul (voetbalveld)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline