Spanje Galicie

vandaag open

3.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Santiago de Compostella (Lavacolla)

Netjes verzorgde camperplaats in Santiago-de-Compostella met de naam Lavacolla camperpark met ruimte voor 44 campers. Een prima serviceplaats biedt U lozen cassette, lozen van vuil water en aanvullen watertank. Voor een aansluiting op 220 volt dient extra betaald te worden evenzo voor douches en gebruik was & droogmachine. Op het camperterrein is gratis wifi, een klein zwembad en cafetaria. Verse bakkerswaren zijn te verkrijgen op de camperplaats en op een paar honderd meter heeft U enkele restaurants, voor te winkelen moet U naar de stad. Het centrum van Santiago is ongeveer 7 km verwijderd van de camperplek deze kan U bereiken met de bus of via de pelgrimsweg met de fiets. 
Netjes verzorgde camperplaats in Santiago-de-Compostella met de naam Lavacolla camperpark met ruimte voor 44 campers. Een serviceplaats biedt U lozen en aanvullen 220 volt is extra.

adres

Costa de San Marcos, 84
15820 Santiago-de-Compostella
Galicie Spanje

gps

42.89324, -8.48219

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 02 januari tot 31 december
44 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.5 van 5 (2 stemmen)
n°: es+04920

ander in Galicie


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Santiago de Compostella (Lavacolla)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline