Spanje Galicie

vandaag open

2 van 5 (2 stemmen)

camperplaats A Pobra do Caraminal (Apartadino)

Op 400 meter van de zee is er een camperplaats in A-Pobra-do-Caraminal met de naam Apartadino-camperpark. De camperparking is op een rustige plaats met een full service voor camper en camperraar. De parkeerplaats word betaald via een automaat met inclusief vuil water of cassette toilette lozen, water aanvullen, toilette en afwastafels. Betalend kan U aansluiten op 220 volt, douchen en gebruik maken van was & droogmachine. Het centrum met jachthaven en boulevard is ongeveer op 1,5 km en onderweg heeft U diverse baaien en stranden. In het center zijn ook meerdere supermarkten, restaurants en bars. U kan hier al fietsend of wandelend langs de kustlijn de streek verkennen, het is de moeite met veel groen en prachtige natuur.
Op 400 meter van de zee is er een camperplaats in A-Pobra-do-Caraminal met de naam Apartadino-camperpark met ruimte voor 37 campers. Lozen, aanvullen water, toilette is in de prijs, 220 volt en douche is extra.

adres

Aldea Laxe, 14
15949 A-Pobra-do-Caraminal
Galicie Spanje

gps

42.58953, -8.93461

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
37 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2 van 5 (2 stemmen)
n°: es+02820

ander in Galicie


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats A Pobra do Caraminal (Apartadino)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline