Spanje Galicie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Finisterre (el Campo)

Finisterre heeft een camperplaats el-Campo met een mooi uitzicht op de zee en waar de golven tegen de rotsen klotsen. De camperplaats heeft de nodige service voor zwart water of toilette te lozen en water aan te vullen dit is inclusief in het parkeertarief, voor 220 volt moet extra betaald worden. Er is een supermarkt op 50 meter van Uw camper, de parking bevindt zich op loopafstand van het gezellige dorp dat een bezoek waard is er zijn veel restaurants of bars in de smalle straatjes. U heeft verschillende bezienswaardigheden zoals de Kaap Finisterre met een prachtige zonsondergang de vuurtoren op 600 meter hoogte, haven en verschillende monumenten. U bevindt zich dichtbij het einde van de wereld zo genoemd door de pelgrims vertrokken in Santiago-de-Compostela en dit het eindpunt is van hun pelgrimstocht. 
Finisterre heeft een camperplaats el-Campo met een mooi uitzicht op de zee met ruimte voor 35 campers. Service voor te lozen en water aan te vullen is inclusief in het parkeertarief, 220 volt is extra betalen.

adres

Calle la Coruna, 53
15155 Finisterre
Galicie Spanje

gps

42.91109, -9.26356

prijs

€ 8,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
35 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+02880

ander in Galicie


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Finisterre (el Campo)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline