Spanje Galicie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Cartelle (O Mundil)

In het natuurgebied aan de rivier de Arnoia is de camperplaats O-Mundil in Cartelle, camper parking gelegen naast een manege met ruime plaatsen voor 22 campers. De serviceplaats heeft de mogelijkheden om vuilwater of toilette te ledigen, water aan te vullen elke plaats heeft ook een 220 volt aansluiting. Op het terrein een kleine sanitair met douches, toiletten, was & droogmachine en ook een cafetaria. In het centrum van Outomuro op ongeveer 1,5 km kan U inkopen doen in een kleine supermarkt en er zijn enkele bars. Wandelen of fietsen is hier een mooi tijdverdrijf maar U kan ook de trainingen van de paarden op de manege volgen.
In het natuurgebied aan de rivier de Arnoia is de camperplaats O-Mundil in Cartelle, camper parking heeft plaats voor 22 campers. Service in de prijs met lozen, aanvullen en 220 volt.

adres

Lugar Nogueiro, 96
32824 Cartelle
Galicie Spanje

gps

42.21437, -8.03331

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
22 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+04520

ander in Galicie


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Cartelle (O Mundil)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline