Spanje Galicie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Foz (Atalaia camper park)

Op 1 km van zee en enkele baaien met een strand is een verzorgde camperplaats Atalaia-camper-park in Foz met plaats voor 62 campers. De 2 serviceplaatsen bieden gratis lozen van vuilwater of toilet, water aanvullen en een zuiver sanitair blok met toiletten. Betalend kan U gebruik maken van een 220 volt aansluiting, douches en was of droogmachine. Voor inkopen kan U naar het centrum van Foz op 1,5 km hier zijn diverse supermarkten, restaurants en bars. Fietsen of wandelen langs de promenade of luieren op een terras aan zee behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. 
Op 1 km van zee en enkele baaien met een strand is een verzorgde camperplaats Atalaia-camper-park in Foz met plaats voor 62 campers. Gratis lozen, water aanvullen en betalen voor 220 volt.

adres

Avenida de Viveiro
27789 Foz
Galicie Spanje

gps

43.57942, -7.27414

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
62 plaatsen
72 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+04530

ander in Galicie


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Foz (Atalaia camper park)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline