Spanje Galicie

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Foz (jachthaven)

Camperplaats aan de oever van Ria-De-Foz, het is een groot open terrein waar U een mooi uitzicht heeft over het water en omgeving. Ter beschikking is een serviceplaats voor vuilwater en toilette te lozen of Uw watertank te vullen. Het centrum van Foz is op loopafstand evenals supermarkt, bars, restaurants en open zee aan de Golf-van-Biskaje. In de omgeving kan U ook goed wandelen of fietsen langs de kust en in het center. Een prima camper parking voor enkele dagen te verblijven en te genieten van de activiteit aan zee en de jachthaven.
Camperplaats aan de oever van Ria-De-Foz, het is een groot open terrein waar U een mooi uitzicht heeft over het water en omgeving. Serviceplaats voor vuilwater en toilet te lozen of Uw watertank te vullen.

adres

Rua Dos Astilleiros
27780 Foz
Galicie Spanje

gps

43.56347,-7.25728

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
50 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: es+01800

ander in Galicie


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Foz (jachthaven)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline