Spanje Galicie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats A Amoreira (Portosin)

De camperplaats in A-Amoreira is gelegen op een helling met vlakke parkeerplaatsen en een prachtig zicht op zee, er is plaats voor 45 campers met een complete service voor gratis te lozen en aan te vullen. Er zijn sanitaire blokken aanwezig met toiletten, douches en wasmachine. Voor aansluiting op 220 volt moet extra betaald worden. Op het terrein is ook een cafetaria met terras waar U kan genieten van de ondergaande zon. Op 500 meter is er een supermarkt, een klein zandstrand Playa-Da-Gafa op 400 meter en op 1 km zijn bars of restaurants aan de haven.
De camperplaats in A-Amoreira is gelegen op een helling met vlakke parkeerplaatsen en een prachtig zicht op zee, er is plaats voor 45 campers met in de prijs lozen, aanvullen 220 volt is extra.

adres

CP-5708
15999 A-Amoreira
Galicie Spanje

gps

42.76439,-8.93869

prijs

€ 16,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
45 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+04930

ander in Galicie


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats A Amoreira (Portosin)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline