Nederland Limburg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Venlo (De Maas)

Met een mooi zicht op jachthaven De Maas in Venlo is een camperplaats met ruimte voor 20 campers. De complete voorzieningen zijn allen in de prijs begrepen en bestaat uit vuilwater of cassette lozen, water aanvullen 220 volt aansluiting, wifi, douches en toiletten. De camper parking is afgesloten en U dient zich eerst te melden bij de havenmeester of melden in het restaurant om toegang te verkrijgen tot het camperterrein. Het centrum van Venlo is aan de overzijde van rivier de Maas met in de zomermaanden een veerdienst anders kan U best met het openbaar vervoer of de fiets deze staan gratis ter beschikking op camper locatie.
Met een mooi zicht op jachthaven De Maas in Venlo is een camperplaats met ruimte voor 20 campers, complete service en voorzieningen zijn allen in de prijs begrepen.

adres

Jachthavenweg, 50
5928 NT Venlo
Limburg Nederland

gps

51.391474,6.148847

prijs

€ 20,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
48 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+04850

ander in Limburg


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Venlo (De Maas)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline