Nederland Limburg

vandaag open

4 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Gennep (Maascamp)

Gennep in Nederlands Limburg heeft een camperplaats midden in het groen aan de rand van het center met plaats voor 22 campers. De camperservice bestaat uit watertank aanvullen en 220 volt aansluiting er zijn geen mogelijkheden om vuilwater of toilette te lozen. De camperplek naast de waterloop Niers is op loopafstand van het centrum Gennep met diverse winkels, meerdere supermarkten, restaurants en bars. De regio is perfect geschikt om te fietsen of te wandelen en Gennep of omgeving te verkennen.
Gennep in Nederlands Limburg heeft een camperplaats midden in het groen aan de rand van het center met plaats voor 22 campers. Service is beperkt alleen water aanvullen en 220 volt.

adres

Maaskempweg, 3
6591 BR Gennep
Limburg Nederland

gps

51.703710,5.965677

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
nee
cassette lozen
nee
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
22 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4 van 5 (2 stemmen)
n°: nl+04830

ander in Limburg


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Gennep (Maascamp)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline