Nederland Limburg

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Grubbenvorst (Kompas)

Grubbenvorst heeft een mooie rustige camperplaats met de naam Kompas er zijn 25 ruime plaatsen beschikbaar op een verhard grasveld. De camper voorzieningen inbegrepen in de parkeerprijs zijn lozen van vuilwater of toilette, watertank aanvullen, 220 volt aansluiting en wifi. U bevindt zich op 1,5 km van het centrum met slager, supermarkt, ijssalon, bars en restaurants. De oever van de Maas ligt op 2 km van de camper parking met een veerdienst naar Velden een naburig dorp met eveneens horeca en diverse winkels het is een mooie wandeling of start voor een fietstocht. Natuurlijk zijn er nog meer fiets en wandelmogelijkheden in de omgeving.
Grubbenvorst heeft een mooie rustige camperplaats met de naam Kompas er zijn 25 ruime plaatsen beschikbaar op een verhard grasveld. De camper voorzieningen inbegrepen in de parkeerprijs.

adres

Meerlosebaan, 7
5971 NW Grubbenvorst
Limburg Nederland

gps

51.42859,6.12889

prijs

€ 14,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
25 plaatsen
48 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: nl+03930

ander in Limburg


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Grubbenvorst (Kompas)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline